Het Spreukenbos "De Moost"
 

Welkom op de website van het spreukenbos "De Moost"

Om jezelf tot rust te brengen zul je toch eerst een plek moeten hebben, waar je jezelf terug kunt vinden. Dit groeit steeds verder en je raakt steeds meer gehecht aan de plek waar je dit gevoel al eens eerder hebt achter gelaten. Je straalt het uit telkens wanneer je dit contact weer ervaart. Ook ik kon pasgeleden delen, de gevonden rust, die ik onder deze bomen heb bekomen. Je wordt verankerd net zoals een boom die zich wortelt. Het geeft aan hoe belangrijk een gevonden plek is, als je mensen uit de gemeenschap, ook van verre, mag ontmoeten die er komen huilen om zo hun emoties te kunnen uiten.

Het gaf mij aan, dat je mensen kunt helpen, op een bosplekje in Kelpen ( -Oler)

Op deze wijze wordt mij bevestigd, dat een plek waar je zelf tot rust komt ook gedeeld kan en mag worden met anderen. Het persoonlijke gevoel wordt erkend en gedeeld met vele mensen in een bos vol met gevoelens, soms in de vorm van een spreuk, maar ook door middel van een klein symbool.

De belevenissen die ik de laatste jaren heb mogen ervaren zijn geweldig. De mensen die hier wel eens verblijven en er geen genoeg van kunnen krijgen. Dit geeft mij een voldoening van alle goeds, die men zo graag een ieder wenst.

Via dit voorwoord wil ik tevens iedereen bedanken, die me op zijn of haar manier helpt om het spreukenbos te ontwikkelen.

Spreukenbos “de Moost’ waar men leven kan delen met velen!

Sjra

Klik hier om ons een e-mail te sturen